Handelsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

1. GENERELLE OPLYSNINGER

Nordahl Andersen ApS
Postboks 460
8700 Horsens
Danmark

E-mail: info@noa.dk
CVR-nummer: 30074785

2. PRISER
Alle priser oplyses inklusiv moms i enten danske kroner (DKK), svenske kroner (SEK), norske kroner (NOK), euro (EUR), britiske pund (GBP) eller amerikanske dollars (USD) afhængig af fra hvilket land du tilgår hjemmesiden.

3. LEVERING

Alle ordrer afsendes fra Nordahl Andersen indenfor 1 – 2 arbejdsdag.  Alle forsendelser sendes med Post Danmark

4. Fragt

Der pålægges fragt på DKK 75 / EUR 10,00 / GBP 8 / NOK 95,00 / SEK 95 / USD 12  på din faktura for at dække forsendelse.

Ved køb for minimum DKK 250,- / EUR 34 / GBP 27 / NOK 300 / SEK 300 / USD 39 tillægges der ikke fragt.

5. BETALINGSMULIGHEDER

Vi accepterer følgende betalingsmetoder og kreditkort: Dankort (Danmark), Visa / Visa Elektron, MasterCard, JCB  kort og American Express. Kortgebyrer for betaling med kreditkort betales af køber.

Nordahl Andersens betalingssystem er opsat i samarbejde med blandt andre Payment Business Services (PBS). Alt data der transporteres mellem browseren og Nordahl Andersen i forbindelse med betalingen er krypteret. Alle krypteringsmetoder er via en Secure Socket server ( SSL).

6. RETURRRET

Der er fuld returret inden for 14 dage. Varer skal returneres senest 14 dage efter modtagelsen i ny og ubrugt stand og i original emballage. Fakturakopi bedes vedlagt forsendelsen og pakken bedes tydelig mærket: Att.: HCA papirklip. Specielt fremskaffede varer samt varer hvorpå der er bestilt gravering tages ikke retur.

Som kunde er du forpligtet til at dække forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen af et produkt (er). Dine lovmæssige rettigheder påvirkes ikke.

7. REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten får varen repareret, ombyttet eller krediteret, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos Nordahl Andersen, bedes du returnere den til os. Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen samt en forklaring til, hvad du ønsker der skal ske med varen. Ligeledes bedes du vedlægge fakturaen eller en kopi af denne.

Reklamationer over fejl ved en vare skal ske inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

8. GRAVERINGER

Ved bestilling af graveringer bedes du kontakte vores Nordahl Andersen Support team på +45 6611 1700.

9. FORCE MAJEURE

Såfremt vi udsættes for omstændigheder, der kan betegnes som force majeure, hvorved forstås omstændigheder her i landet eller i udlandet, der ligger udenfor firmaets kontrol, forlænges leveringstiden lige så længe, som hindringen har bestået

10. FORBEHOLD

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

11. KOMPETENCE OG GÆLDENDE LOV

Eventuelle uoverensstemmelser der opstår mellem køber og Nordahl Andersen, herunder fortolkningen af Nordahl Andersens vilkår og betingelser for salg og levering, skal løses efter dansk ret, med dansk som det juridiske sprog via jurisdiktion Maritime og Handelsretten i København.

12. SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os på info@noa.dk

 

Vent venligst ...